Oргански производи

Органски производи

НВО „Крушевски жени“ од своето постоење до денес подготвуваат органски- еко производи по традиционални рецепти од суровини со кои изобилува крушевскатa природа (шумски јагоди, малини, капини, аронија, грозје, цреши, вишни, шипки, глогинки, костени) и лековити сирупи за имунитет, искашлување, циркулација, гихт, како и сушени чаеви од нане, кантарион, ајдучка трева, коњски опаш и др.

Производите може да ги нарачате тука

Захарина Христоска координатор

– Аронија свежа и замрзната – пакување од 0,5 кг – 200 мкд
– Ликер од аронија – 0,7л / 300 мкд
– Ракија од аронија дестилат – 0,7л / 300 мкд
– Слатко од аронија – 0,5 кг –/200 мкд

Маргарита Нинеска и Костандина Ѓорческа

– Слатко од црни рибизли – о,3кг / 150 мкд
– Слатко од диви јагоди – 0,3 кг/ 150 мкд
– Слатко од малини – 0,3 кг/150 мкд
– Слатко од бели цреши – 0,3кг/ 150 мкд
– Слатко од марели цреши – 0,3кг – 150 мкд
– Слатко од шипки – 0,5 кг – 150 мкд
– Слатко од шипки – 0,75 кг – 300 мкд

Елизабета Божиноска

– Ајвар – 0,75кг / 250 мкд
– Интегрални кори – 0,5кг/ 150 мкд
– Тарана – 0,5 кг/100мкд

Василика Димоска

– Слатко од капини, вишни, црешни, малини – 0,35кг/ 150 мкд
– Слатко од капинка, дуња, шипки – 0,75 кг/ 250 мкд
– Сируп за искашлување од глуварче, портокал, тегавец, лимон – 200мл / 150 мкд

Елица Ѓорѓиеска

– Ликер од јаболко, мента, сув орев, јагода, малина, вишна, млад орев – 100мл / 50 мкд
– Сируп за циркулација – 100 мл / 100мкд
– Сируп за кандида – 100 мл/ 100 мкд
– Сируп за гихт – 100 мл /100 мкд
– Масло од кантарион – 100 мл /100 мкд
– Сируп од бел бор – 200 мл/ 100 мкд

Лиле Нане

– Сируп од бел бор –  150 мкд/ 150мл
– Ликер од малини –100 мкд/ 100мл

Нули Јованоска

– Крем за лице
– Чудо мелем
– Прополис
– Сапун за лице

Мери Чавкароска

– Лек за псоријаза
– Крем од невен

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Мени
Feel Krusevo