МУЗЕЈСКА ТУРА - FEEL HISTORY се организира за 10 - 12 лица, со посета на сите музеи во град Крушево. Почнува од 10.00 часот пред Столбот на Крушевската Република, Посета на црките Св. Никола и Св. Јован - музеј на икони ...

МАНАСТИРСКА ТУРА - SECRET PLACES се организира за 6 - 10 лица, со посета на четирите цркви во градот (Св. Никола, Св. Јован, Св. Богородица и Св. Тројца) и трите манастири (Св. Спас, Св. Василиј и Св. Преображение)...

ВЛАШКА ТУРА - FEEL TRADITION се организира за 10 - 12 лица, со посета на објекти од традиционалната влашка култура. Почнува од 10.00 часот пред столбот на Крушевската Република.Посета на музејот на Никола Мартиноски и галеријата на влашки носии ...

3D Виртуелна Тура на Крушево

previous arrow
next arrow
Slider
Facebook
Facebook
Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Мени
Feel Krusevo